• 06-55143790
 • Contact

  Laat even een bericht achter!X

  ADRESTartustraat 2 7418 GX Deventer

  JOUW BERICHT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Leden Over CFD

413581_347186182024142_783551202_o[1]

 

 

Sinds januari 2012 doe ik aan CrossFit bij CrossFit Deventer. Ik deed aan fitness in hetzelfde centrum waar CrossFit Deventer is ondergebracht en zag dan waar men allemaal mee bezig was en vond het wel heel stoer, maar tegelijkertijd dacht ik ook dat ik daar te oud voor was. Toch heb ik toen een proefles gedaan en ging gelijk overstag. De afwisseling van de lessen en je grenzen verleggen werken verslavend. Mijn figuur is veranderd (in positieve zin) en ik ben sterker en fitter geworden en doe oefeningen die ik als kind niet kon en nooit voor mogelijk had gehouden. Het is een leuke groep mensen, je moedigt elkaar aan en respecteert elkaar. Wat  ik leuk vind is dat ik bij wedstrijden, qua leeftijd, bij de MASTERS hoor. Het is dat iedereen mee kan doen en dat de oefeningen voor iedereen aangepast kunnen worden. Er is voor mij nog een  hoop te leren, maar daardoor blijft het ook leuk. Ik hoop dat ik nog jaren CrossFit kan beoefenen.

Sjoukje (57 jr)

 

 

IMG_1741

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi, ik ben Marc, en sinds september 2015 lid van CrossFit Deventer-Zutphen. Hiervoor deed ik aan Fitness en volgde groepslessen van Les Mills. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en voelde mij dan ook zeer aangesproken toen CrossFit Zutphen haar deuren opende. De afwisseling van de Crossfit lessen, wod’s(workouts of the day) genaamd is echt geweldig. Elke dag weer andere workouts/oefeningen hierdoor is iedere les weer een nieuwe uitdaging. Het is prettig dat er de mogelijkheid bestaat om oefeningen te schalen. Schalen is de oefening aanpassen/lichter uit te voeren. Dit op een niveau wat op dat moment haalbaar is en hierdoor ook technisch juist uit te voeren is. 

Ook wordt er in speciale lessen, Foundation genaamd, extra aandacht besteed aan de 9 basisoefeningen, techniek en de mobiliteit. Hierin heb ik gemerkt dat het belangrijk is om allereerst de basistechnieken te leren om deze dan goed in de workout  toe te kunnen passen. Ook worden er regelmatig clinics aangeboden, zoals zwemmen, Olympisch gewichtheffen en binnenkort hardlopen. Kun je wekelijks een boks-zaktraining volgen en om de week een yogales. Wat mij ook zeer aanspreekt is dat er een leuke groep mensen sport, van diverse leeftijden, die elkaar ieder keer weer aanmoedigt en helpt tijdens de workouts. Dit alles steeds onder de supervisie van de deskundige trainers. Ik blij dat ik de overstap gemaakt heb en kijk iedere keer weer uit naar de nieuwe uitdagingen.

Maak gerust een afspraak om een vrijblijvende proefles te volgen dan kun je het zelf ervaren.

CU Soon at CrossFit Zutphen.

Marc (49 jr)

 

Richard Houtsma

 

Vier maanden geleden ben ik begonnen met CrossFit bij Crossfit Deventer. Toen ik een aantal maanden geleden in Deventer kwam wonen zocht ik iets waarin ik sportief bezig kon zijn en waarnaast ook nieuwe mensen leerde kennen. Ik was al een aantal jaar met fitness bezig en was daarnaast ook al gaan hardlopen om wat meer variatie in mijn trainingen te krijgen.  Toen ik op zoek was naar een nieuwe sportschool kwam ik CrossFit Deventer tegen heb ik meteen een proefles in laten plannen.

 

Nadat ik deze proefles had meegedaan heb ik mij heel snel ingeschreven. De belangrijkste reden voor mij was toch het sociale contact van de crossfitters onderling. Dit is een van de onderdelen die ik bij fitnessen en hardlopen de laatste jaren miste. Binnen CrossFit doe je de workouts wel zelf maar je bent tijdens de workouts bijna nooit alleen. Er is altijd wel iemand die je door de workouts heen helpt door aan te moedigen of te coachen. Naast het sociale aspect spreekt mij ook de variatie in de workouts erg aan. Doordat je niet vaak dezelfde workouts doet blijft elke workout die je doet een uitdaging.

 

De afgelopen vier maanden CrossFit hebben voor mij niet alleen fysiek geen windeieren gelegd, maar ook mentaal. Dankzij CrossFit heb ik in mijn grenzen opgezocht en verlegd. Ik hoop daarom binnen afzienbare tijd zelf ook mijn CrossFit level 1 certificaat te halen om het positieve effect dat het op mij persoonlijk gehad heeft ook anderen te laten ervaren.

Richard (27 jr)

Copyright © CrossFit Deventer 2016. All Rights Reserved.