• 06-55143790
 • Contact

  Laat even een bericht achter!X

  ADRESTartustraat 2 7418 GX Deventer

  JOUW BERICHT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

3-2-1 GO!!

Anja
Hallo, Ik ben Anja Kleinhans, 45 jaar en sinds 1989 woonachtig in Deventer. Ben mijn hele leven al actief bezig maar heb tot nu toe niet behaald wat ik wil behalen. Tennis, paardrijden, wandelen en fitness alles al gedaan maar er was niets wat mij tevreden stelde met mijzelf. Nu hoorde ik iemand enthousiast over “CrossFit” praten maar hoorde ook de pijn en het afzien. Maar vooral zag ik de pret en plezier in de ogen als er over “CrossFit” gesproken werd. Mijn eerste gedachten “is niets voor mij hou ik nooit vol”. En toch ga ik het proberen. De verhalen die vol energie zitten bij een ieder die je over “CrossFit” hoort en dat wat je leest op de site maakte dat ik erin ging geloven. “Ja, het is wel wat voor mij”. Geef toe vind het eng, want nu moet ik iets volhouden en in een groep. 2 dingen waar ik in het verleden niet altijd goed in was (dacht ik), maar ik geloof er dit keer in. Ik moet dit doen samen met “CrossFit Deventer” en de groep om dat te behalen wat ik graag wil. Tevreden zijn met mijzelf en mezelf dit gunnen. Ik verdien dit, en ik ga ervoor. “Meet me at the bar”.

Groeten Anja

 

Romy

Per 1 september ben ik begonnen aan een nieuwe uitdaging in mijn leven, namelijk fit worden en een gezondere levensstijl aanmeten. Dit samen met CrossFit Deventer. Na jaren lang te hebben gezwommen kon ik geen nieuwe sport vinden die bij mij paste. Door de enthousiaste verhalen van mijn zus ben ik in contact gekomen met CrossFit Deventer. De drempel om me aan te melden was erg groot, omdat ik me onzeker voelde over mijn conditie. Na enig wikken en wegen heb ik me toch aangemeld en heb vervolgens een persoonlijk plan opgesteld met CrossFit Deventer. Nu een aantal lessen verder ben ik helemaal opgenomen in deze sportieve groep.  Ik ga met heel veel plezier 3 keer in de week sporten, waar ik veel hulp en ondersteuning krijg van de instructeurs en mensen die meesporten. Door de vele verschillende work-outs verleg ik elke keer mijn grenzen en blijf ik gemotiveerd. Daardoor ben ik er van overtuigd dat we samen onze doelen gaan halen. Je hoort nog van me 😉 3, 2, 1, go!

“I may not be there yet, but I’m closer than I was yesterday”

Romy (21)

 

6AF6

Hallo allemaal, ik ben Leonie, 40 jaar en moeder van 2 geweldige kinderen. Vanaf 1 september sport ik bij CrossFit Deventer, al veel over gehoord, kan ook niet anders met 2 zussen die deze sport al een tijd fanatiek beoefenen. De drempel om The Box binnen te stappen was enorm hoog voor mij, ik voelde me onzeker. Dit was echter niet nodig, de sfeer binnen de groep is goed. Iedereen helpt mekaar, je staat niet alleen, je doet het samen. Samen met CrossFit Deventer en de groep ga ik deze uitdaging aan en wil ik komen waar ik zijn wil… Een gezond lichaam en een gezonde geest.

At any given moment you have the power to say: This is not how the story is going to end…

 

 

 

 

Coen

1 sept 2014 heb me voor deze BMI-actie aangemeld omdat ik me al jaren onzeker voel over mijn conditie en mijn gewicht.

Doordat mijn schoonzus naar CrossFit gaat kwam ik in aanraking met CrossFit. Ik hoorde wekelijks haar enthousiaste verhalen. Na een tijdje vroeg ze of ik interesse had om me aan te melden voor de BMI-actie, ik was meteen enthousiast en heb me aangemeld.
Nu 2 weken nadat ik ben begonnen heb ik geen spijt van die keuze, ik voel me actiever dan voorheen en begin bewegen veel leuker te vinden. Ik heb eerder ook altijd gevoetbald en ook af en toe aan fitness gedaan. Maar ik ben nog nooit zo vermoeid geraakt als nu na een training bij CrossFit Deventer. Het leuke aan CrossFit is dat iedereen hetzelfde doet maar dan op haar/zijn niveau, daardoor heeft iedereen hetzelfde doel.

Coen – 22 Jaar

 

image (2)
Mijn naam is Patty. Sinds 1sept ben ik begonnen met sporten bij CrossFit Deventer. Nadat ik 14jaar heb paard gereden wist ik niet zo goed welke sport het beste bij mij paste. Maar het werd tijd om weer wat te gaan doen. Tijd voor een gezonder leven. Via mijn zus ben ik in contact gekomen met CrossFit. Al snel had ik mijn eerste les. Ik vond het erg zwaar maar had een goed gevoel na de les. De manier van trainen vind ik erg fijn. Ieder op zijn eigen niveau.
Nu ga ik met plezier 3x in de week sporten. Hopelijk word ik snel fitter en word mijn conditie beter.
Groetjes Patty
Copyright © CrossFit Deventer 2016. All Rights Reserved.