top of page

Train je kracht, uithoudingsvermogen en stabiliteit. Bij CrossFit Deventer doe je iedere dag een andere workout, afgestemd op jouw niveau. Samen met andere leden in onze hechte community, sleep jij je door korte en intense trainingen. Ben jij klaar voor de ultieme uitdaging?

201903_Detail_Landscape_Platform_1_3x2_tinyjpg-1024x683.jpg
Persoon doet  squads

Wat is CrossFit?

Met CrossFit werk je in groepsverband aan een betere fysieke en mentale conditie. Een natuurlijke manier van trainen waar facetten van alle sporten in worden verwerkt. Denk aan atletiek, turnen en gewichtheffen. Bij CrossFit wordt gewerkt met bewegingen waar mensen voor zijn gemaakt: rennen, springen, duwen, gooien, klimmen, tillen en trekken. Je traint dus met je eigen lijf en lichaamsgewicht. Elke training is anders, waardoor je steeds wordt uitgedaagd en je alle spieren gebruikt. Kom

meetrainen in The Box en ‘join the community’. Want door

samen te sporten ga je net dat stapje verder. Succes gegarandeerd!

Meld je vandaag nog aan!

lightning.png

2011
 

Geopend sinds

3071755.png

65

Groepslessen per week

1242845.png

50

± Verdeling man & vrouw

dienstregeling_318-1848.jpg

Uur geopend per week

112

Trainers

8e942e3d-d7e1-41d2-a09d-5bbf862943cb_edi

Van links naar rechts: Richard, Jeanine, Rik, Marcel, Ilke, Dave, Tjarco, Lesly en Eelko

Trainers

Are You Ready?

Bekijk onze abonnementen

Boek een gratis proefles

Lessen

Lessen

In de ‘Workout Of the Day’ komt alles aan bod! Iedere dag staat er een andere uitdagende training geprogrammeerd. Constant gevarieerd, de basis van CrossFit!

WOD (Workout of the day)

WOD (Workout Of the Day)

WODprep

Weightlifting 

Weigthlifting (gewichtheffen) is de ultieme krachttraining om lekker sterk te worden. Werk aan je coördinatie, flexibiliteit, explosiviteit en balans voor succes op de lange termijn. De Snatch en de Clean and Jerk zijn de basisoefeningen maar we besteden ook veel tijd aan Squats, Presses, Deadlifts en andere ondersteunende krachtoefeningen.

WODprep

De WODprep les is een laagdrempelige les waar we meer tijd besteden aan de basisoefeningen en de technieken daarvan. Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau maar omdat het volume lager is dan in de reguliere WOD blijft er meer tijd en aandacht over de basistechnieken. Ideaal voor de beginnende CrossFitter(ster).

Weightlifting
BuddyWOD training

BuddyWOD 

Tijdens deze training doe je de workout samen met een buddy. Maar.. Dat betekent vaak ook een dubbel aantal herhalingen! Gelukkig ga je écht harder als je aangemoedigd wordt. Plezier gegarandeerd!

Bokszaktraining 

Bokszaktraining is een intensieve groepsles waarbij je op bokszakken traint zonder fysiek contact. De les is een goede manier om vet te verbranden, spieren op te bouwen en natuurlijk je conditie te verbeteren. Daarnaast leer je bokstechnieken in combinaties aan maar ook in combinatie met andere spierversterkende oefeningen. 

Bokszaktraining
Gymnasics training

Open Gym

Tijdens de Open Gym kunnen leden zelfstandig trainen. Hier kunnen ze een eigen training doen of alsnog de training die voor die dag staat geprogrammeerd. Veel leden gebruiken de Open Gym om onderdelen te trainen waar ze aandacht aan willen besteden. Bijvoorbeeld kracht of skills. Op deze tijdstippen is er altijd een instructeur aanwezig.

Gymnastics

Deze lessen leggen meer de focus op de techniek en kwaliteit van de gymnastische bewegingen. Denk hierbij aan op je handen lopen, kipping pull-ups, butterfly pull-ups, kipping muscle ups, kipping handstand push ups etc. Het doel is om meer controle en stabiliteit te krijgen over je lichaam bij oefeningen met het eigen lichaamsgewricht.

Lesrooster

Lesrooster

Tarieven

Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Tarieven gaan in per 1 januari 2024 en zijn per maand en inclusief 9% BTW, tenzij anders vermeld.

 

€ 74,50 onbeperkt lessen

€ 64.50 5 lessen per maand

Bokszaktraining

€ 54.50 onbeperkt lessen

€ 44.50 5 lessen per maand

Volwassenen

(tot 30 jr)

€ 64.50 onbeperkt lessen

€ 54.50 5 lessen per maand

Bokszaktraining studenten

€ 44.50 onbeperkt lessen

€ 34.50 5 lessen per maand

 


 

Studenten

10 rittenkaart

 

€ 140,- 3 maand geldig

 

€ 17,5,- Per losse les

Drop In

Vrij trainen

€ 10,- Train ook buiten de lessen om ( aanvullend op het onbeperkte lidmaatschap

Contact

Neem contact met Tjarco, voor een proefles of andere vragen!

Openingstijden

Trainer Tjarco tuinstra crossfit deventer
Tjarco

Maandag 06:00 - 22:00
Dinsdag 06:00 - 22:00
Woensdag 06:00 - 22:00
Donderdag 06:00 - 22:00
Vrijdag 06:00 - 22:00
Zaterdag 06:00 -22:00
Zondag 06:00 - 22:00

365Sports
CrossFit
Corssfit De Maalderij

Copyright © CrossFit Deventer 2022

Tarieven
Contact
bottom of page