• 06-55143790
 • Contact

  Laat even een bericht achter!X

  ADRESTartustraat 2 7418 GX Deventer

  JOUW BERICHT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

NEWS

CrossFit “On Ramp” introductie

By tjarco | In Geen categorie | on juli 14, 2017

CrossFit Deventer “On Ramp” introductie: alles begint met de basis…..

Zo, daar sta je dan. Je hebt een keer een proefles gevolgd, vond het leuk (of imponerend) en zag de uitdaging en hebt de beslissing genomen om ermee te beginnen: CrossFit.
Je schrijft je in voor de WOD’s, komt 1x, 2x of vaker in de week. En of je nu al wat langer bezig bent of pas net begonnen, al veel van CrossFit weet of niet, een ding blijft belangrijk: de basis. Maar wat is die basis eigenlijk?

Hiervoor hebben we de On Ramp lessen in het leven geroepen. In deze lessen (een cyclus van 3) krijg je een klein stukje theorie over CrossFit en worden de 9 basisbewegingen van CrossFit met je doorgenomen. Na deze 3 lessen sta je zekerder in de WOD’s en weet je ook waar voor jou de uitdagingen liggen om jezelf te verbeteren.

In de 1e les worden de squats behandeld, in de tweede de presses en in de laatste de lifts. Daarna beginnen we weer opnieuw, dus als je wat later instapt, kun je gewoon meedraaien.Tijdens de lessen is er uitgebreid aandacht voor hoe jij beweegt en waar voor jou de uitdagingen liggen. Je krijgt inzicht in de standaarden die binnen de CrossFit gehanteerd worden en er is alle ruimte om je vragen te stellen (die je wellicht tijdens de WOD niet durft te stellen).

De On Ramp lessen worden 1 x per 2 weken gegeven op zaterdag om 11.30 uur, je kunt je hiervoor inschrijven via de app.

Mvg, Cindy Joling (CF-L1)

Share on Facebook

No Comments to "CrossFit “On Ramp” introductie"

Copyright © CrossFit Deventer 2016. All Rights Reserved.