VRIJ TRAINEN

Met een Vrij Trainen abonnement kun je ook buiten de lessen om, terecht bij CrossFit Deventer. Daarmee heb je de mogelijkheid om bewegingen op jouw tempo te verfijnen. Ook kun je aan een specifiek doel werken, zoals het aanleren van double unders. 

Voorwaarden

  • Je hebt een Vrij Trainen abonnement (bekijk de tarieven).
  • Kom samen met een buddy! Wel zo veilig en gezellig.
  • Ga bewust om met het materiaal en ruim alles weer netjes op.
  • Je kunt tussen 06.00 uur en 22.00 uur, maar buiten lestijden, bij ons terecht. Als er les wordt gegeven in Zaal 1, kun je nog wel aan de slag in Zaal 2.  

Je krijgt een gepersonaliseerde druppel, waarmee je toegang krijgt tot de box. Daarvoor moet je je nog wel even inschrijven via de app.

vrij trainen crossfit squat
rooster crossfit trainer man

Meer informatie

Wil je ook komen wanneer het jou goed uitkomt? Misschien zit je nog met vragen, of wil je een abonnement afsluiten. Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag!

Liever een les volgen?

weigthlifting crossfit lifting

Weightlifting

Olympisch gewichtheffen is de ultieme krachttraining om lekker sterk te worden. Werk aan je coördinatie, flexibiliteit, explosiviteit en balans voor succes op de lange termijn.

Lees verder »
on ramp crossfit front squat

On Ramp

De On Ramp is een serie van drie lessen (squats, presses, lifts) waarin de negen basisbewegingen van CrossFit worden doorgenomen. Je kunt ieder moment instappen!

Lees verder »
foundation wod crossfit mobiliteit

Foundation

Verbeter op een rustig tempo je techniek tijdens de Foundation. In deze lessen krijg je tips van de coach en is er ruimte voor vragen.

Lees verder »