CrossFit Deventer

Huisregels

Bij CrossFit Deventer houden we van een goede sfeer en een nette box. Daarvoor bestaan er een aantal ongeschreven regels. Omdat ongeschreven regels nogal moeilijk te lezen zijn, hebben we ze toch maar even opgeschreven in onze huisregels…

huisregels weights plates materiaal crossfit
  1. Stel je even voor aan mensen die je nog niet kent, vaak zijn deze nieuw en het is fijn voor hen als zij zich ook welkom voelen. Of misschien trainen ze al langer maar ben je elkaar nog nooit tegengekomen! Hoe dan ook, het is nooit erg om iemand te leren kennen.
  2. Leave your ego at the door, of beter nog, laat deze thuis! Mocht je hem toch per ongeluk meegenomen hebben, we hebben kluisjes om je ego veilig te bewaren tijdens de les. Een aantal kluisjes zijn permanent afgesloten, deze bevatten ego’s waarvan mensen zich realiseerden dat ze hem eigenlijk nooit nodig hebben…
  3. Ben je snel klaar met de WOD, wat goed van je! Als je weer enigszins kan ademhalen, moedig degene aan die nog bezig zijn. Ze kunnen het gebruiken! Het opruimen van je spullen kan als iedereen klaar is.
  4. Over opruimen gesproken, dat hoort erbij. Help ook anderen als jij alles al weg hebt, dan kan de volgende les op tijd beginnen. In het geval dat je hebt gezweet, gebloed of gehuild op je materiaal, maak het even schoon voor je het opbergt.
  5. Kom op tijd en luister. Een uur is zo voorbij en het is fijn als we op tijd kunnen beginnen en de coach niet alles 2 keer hoeft uit te leggen. Een uur is zo voorbij en het is fijn als we op tijd kunnen beginnen en de coach niet alles 2 keer hoeft uit te leggen.
  6. Vraag het als je iets niet begrijpt, dat is helemaal niet erg. Je bent vast niet de enige, alleen durven zij het niet te vragen…
  7. Respecteer het materiaal, laat het alleen vallen als het echt niet anders kan. Plates van 5 kg laat je al helemaal niet vallen. Als je de plates van je barbell afhaalt, houd je barbell vast (of vraag iemand om dat voor je te doen) en laat deze niet op de grond kletteren.
  8. No cheating, ook niet als het vandaag cheat day is. Dat is alleen voor eten, niet voor je reps. Onthoud dat er niemand minder wordt van jouw no-reps, behalve jijzelf.
  9. Als je je hebt ingeschreven voor de WOD, kom dan ook. Of schrijf je op tijd uit, er is meestal iemand anders die dan kan!
  10. Have Fun, CrossFit is leuk! Geniet van wat je kan en help jezelf en anderen om verder te komen!
Open chat
1
Stuur een bericht naar Tjarco!
Powered by