BUDDYWOD

Tijdens deze training doe je de workout samen met een buddy. Maar.. Dat betekent vaak ook een dubbel aantal herhalingen! Gelukkig ga je écht harder als je aangemoedigd wordt. Plezier gegarandeerd!

Je hoeft niet zelf een buddy mee te nemen, ter plekke spreek je af met wie je samen gaat. Het voordeel van een partner is, dat je elkaars techniek in de gaten kunt houden. Ook kan je je ‘meten’ en geef je minder snel op als het zwaar wordt. Geen zorgen als jouw buddy sterker of fitter is! Je doet de oefeningen samen, dus je kiest ook samen een gewicht of alternatieve oefening uit. 

Lesinhoud

Iedere les begint met een warming up. Je hartslag gaat omhoog en de spieren die je straks nodig hebt worden opgewarmd. Ook bespreken we de oefeningen uit de WOD en nemen we de techniek door. Daarna leg je je spullen klaar en start iedereen tegelijkertijd met de BuddyWOD. De les wordt afgesloten met een high-five en een cooling down. Even stretchen, een rondje uitwandelen of nog een gezamenlijke kop koffie.

buddy workout samen crossfit wod

Inschrijven

Om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen bieden, kunnen er maximaal 20 deelnemers per les meedoen. Je kunt je ruim van tevoren inschrijven voor de les in onze app. Zijn alle plekken bezet? Schrijf je dan in op de reservelijst.

WAAROM EEN BUDDYWOD?

crossfit logo deventer

Bereid je voor...

lessen materiaal crossfit gewichten plates
Materialen
lessen wod crossfit floor vloer
Voorbeeld WOD's
materialen woorden lessen crossfit termen barbell
CrossFit woordenboek