KETTLEBELL SPORT

Kettlebell sport Deventer verzorgt small group trainingen in onze box. Zowel je conditie als je kracht verbeteren in een mum van tijd. De lessen zijn geschikt voor iedereen die het leuk vindt om in groepsverband, op zijn eigen niveau te trainen.

In de lessen is er veel aandacht voor jou als individu. Ook werk je samen aan je doelstellingen, techniek en conditie. Daarnaast werkt het sporten in een groep motiverend.

Inhoud

In de les ligt de nadruk op techniek, rompstabiliteit en flexibiliteit. Doordat je diverse elementen combineert, kun je de intensieve workouts veilig uitvoeren. Opdat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen, is er een ruime keuze aan kettlebell gewichten.

kettlebell sport materiaal crossfit

Gratis proefles

Wil je een keer een kettlebell training meedoen? Of wil je meer informatie? Kijk dan eens op de website van Kettlebellsport Deventer of neem contact op met Dennis Eikelboom. Zijn telefoonnummer is 06-55887785 en zijn e-mailadres is dennis@kettlebellsport.nl

VOORDELEN VAN KETTLEBELL SPORT

kettlebell sport crossfit

Rooster

Naast de lessen in het rooster, kun je tijdens Open Gym ook in de box terecht. Met een Vrij Trainen abonnement kun je zelfs komen trainen als je met minimaal twee personen bent. Zie voor meer informatie het rooster en onze faciliteiten.

Maandag 20:00 - 21:15

Kettlebell Training & Sport

De training wordt gegeven door Dennis.

Woensdag 20:00 - 21:15

Kettlebell Training & Sport

De training wordt gegeven door Ilse.