WOD

In de ‘Workout Of the Day’ komt alles aan bod! Iedere dag staat er een andere uitdagende training geprogrammeerd. Constant gevarieerd, de basis van CrossFit!

De WOD biedt afwisseling door te variëren met verschillende oefeningen, trainingsvormen of intensiteit. Bekijk hier wat voorbeelden! Je voert de oefeningen zelfstandig uit, maar samen met de groep finish je pas echt! De WOD is toegankelijk voor werkelijk iedereen, doordat alle oefeningen schaalbaar zijn. Binnen no time heb je meer conditie en kracht. Wanneer doe jij mee?

Lesinhoud

Iedere les begint met een warming up. Je hartslag gaat omhoog en de spieren die je straks nodig hebt worden opgewarmd. Ook bespreken we de oefeningen uit de WOD en nemen we de techniek door. Daarna leg je je spullen klaar en start iedereen tegelijkertijd met de WOD. De oefeningen voer je zelfstandig uit, maar we zijn pas klaar als iedereen klaar is! De les wordt afgesloten met een high-five en een cooling down. Even stretchen, een rondje uitwandelen of nog een gezamenlijke kop koffie.

wod crossfit push press dumbbell

Inschrijven

Om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen bieden, kunnen er maximaal 14 deelnemers per les meedoen. Je kunt je ruim van tevoren inschrijven voor de les in onze app. Zijn alle plekken bezet? Schrijf je dan in op de reservelijst.

WAAROM EEN WOD?

crossfit logo deventer

Bereid je voor...

lessen materiaal crossfit gewichten plates
Materialen
lessen wod crossfit floor vloer
Voorbeeld WOD's
materialen woorden lessen crossfit termen barbell
CrossFit woordenboek