• 06-55143790
 • Contact

  Laat even een bericht achter!X

  ADRESTartustraat 2 7418 GX Deventer

  JOUW BERICHT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Over ons

 

Op 28 augustus 2011 heb ik (Tjarco Tuintstra) mijn CrossFit Level 1 diploma behaald en heb op 10 november 2011 de deuren van CrossFit Deventer geopend. Dit heb ik gedaan in samenwerking en binnen Wellfit Medical Fit Center. CrossFit Deventer is sinds die tijd zo gegroeid dat we nu een eigen locatie hebben gekregen op de Tartustraat 2 in Deventer.  Deze groei heeft niet alleen te maken met de naamsbekendheid van CrossFit maar ook omdat er steeds meer mensen achter komen dat CrossFit één van de beste trainingsmethodes is als het om algemene fitheid gaat.

CrossFit is het meest afwisselende fitnessprogramma ter wereld waarbij plezier in sport het meest belangrijkste uitgangspunt is. Het is hard werken maar je krijgt een sterk en fit lichaam als beloning. Kracht, uithoudingsvermogen en rompstabiliteit worden continue en optimaal getraind. Het is bewezen dat CrossFit een effectief, efficient en vooral veilig sportprogramma biedt. Bij CrossFit wordt niet getraind met ingewikkelde apparaten of toestellen. Het is belangrijk hoe en met wie je traint, niet de luxe omgeving of de fraaie fitnesstoestellen.

Het grote voordeel van het trainen bij CrossFit Deventer is dat je niet alleen van onze lessen (WOD’s) gebruik kan maken maar dat je ook vrij kan komen sporten buiten onze lestijden!

Op dit moment verzorg ik samen met Dylan Nikkels (CrossFit Level 2, CrossFit Mobility, CrossFit Olympic Lifting), Richard Houtsma (CrossFit Level 1) en Cindy Joling (CrossFit level 1 en CrossFit Kids) de CrossFit lessen.
 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij bereiken via onze contactgegevens boven aan deze pagina.

 

Met sportieve groet,

Tjarco Tuinstra

Hoofd Coach CrossFit Deventer

 

Ervaring en Opleidingen:
CIOS Fitness Management
Medisch Fitness Intructor
Personal Trainer
Sportmaseur
CrossFit level 1
CrossFit Gymnastics

Copyright © CrossFit Deventer 2016. All Rights Reserved.