• 06-55143790
 • Contact

  Laat even een bericht achter!X

  ADRESTartustraat 2 7418 GX Deventer

  JOUW BERICHT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Leden Over CFD

 

Mijn naam is Merlin ter Beek en doe nu ongeveer 5 jaar aan CrossFit. Ik vond de drempel om te beginnen echt enorm hoog, ik zie bij alles beren op de weg en denk vaak dat ik er niks van kan. Maar dat ik al 5 jaar bij CrossFit sport wil toch zeggen dat ik die angst overwonnen heb! Wel denk ik alsnog bij elke WOD die ik doe, mijn hemel waar ben ik aan begonnen dit red ik nooit! Maar om dan toch de WOD te volbrengen geeft een enorm goed gevoel. Ook merk ik dat mijn ‘mijn hemel’ gevoel toch wat later plaats vind dan eerder in mijn CrossFit jaren. Wie weet train je die beer op de weg dus toch ook;) En om dan soms het laatste zetje door je mede crossfitleden toegejuicht te krijgen is erg fijn. Of ik de WOD nou aangepast doe of niet, het maakt niet uit. Het dal kan voor iedereen even diep zijn;) die gemoedelijke sfeer is gewoon erg fijn.

Vooral nu ik moeder ben geworden wil ik zo graag de beren op de weg aanpakken, minder bang zijn en gaan voor een leuk leven. Fit zijn is een groot onderdeel daarvan! Meer zelfvertrouwen en niet onbelangrijk dat ik niet onderdoe aan de energie van mijn zoontje. Zin om leuke dingen te doen en er op uit te gaan. Het is fijn om meerdere keren in de week mijn ‘beren’ te trainen, ik merk dat het in mijn dagelijks leven helpt zowel prive als in mijn werk.

Dus in het kort: mocht jij ook een persoon zijn met deze bekende ‘beren’ op de weg, kom een proefles doen en pak ze aan!

Merlin (27 jr)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds januari 2012 doe ik aan CrossFit bij CrossFit Deventer. Ik deed aan fitness in hetzelfde centrum waar CrossFit Deventer is ondergebracht en zag dan waar men allemaal mee bezig was en vond het wel heel stoer, maar tegelijkertijd dacht ik ook dat ik daar te oud voor was. Toch heb ik toen een proefles gedaan en ging gelijk overstag. De afwisseling van de lessen en je grenzen verleggen werken verslavend. Mijn figuur is veranderd (in positieve zin) en ik ben sterker en fitter geworden en doe oefeningen die ik als kind niet kon en nooit voor mogelijk had gehouden. Het is een leuke groep mensen, je moedigt elkaar aan en respecteert elkaar. Wat  ik leuk vind is dat ik bij wedstrijden, qua leeftijd, bij de MASTERS hoor. Het is dat iedereen mee kan doen en dat de oefeningen voor iedereen aangepast kunnen worden. Er is voor mij nog een  hoop te leren, maar daardoor blijft het ook leuk. Ik hoop dat ik nog jaren CrossFit kan beoefenen.

Sjoukje (57 jr)

 

Copyright © CrossFit Deventer 2016. All Rights Reserved.