START DOORLOPEND

Het VOEDINGSTRAJECT

Voeding vormt een van de basis pilaren voor een gezond lichaam en geest. Maar hoe draagt voeding daar aan bij? En hoe pas je dat toe in het dagelijks leven? Immers kan het een uitdaging zijn om de juiste balans te vinden tussen gezond eten, sporten, werken en je sociale leven. 

Goede voeding is geen dieet

Ga de uitdaging aan tijdens het voedingstraject van CrossFit Deventer. In 12 weken ga je samen met anderen, op zoek naar jouw balans. Niet alleen focus je je op de noodzakelijke voedingsstoffen, maar ook leer je ruimte te maken om te genieten van eten. Bovendien ga je op zoek naar een flexibel eetpatroon dat gebaseerd is op jouw doelen en voedingsvoorkeuren. Met de bedoeling dat je dit eetpatroon voor een lange periode kunt volhouden.

Inhoud

  • Wat heeft ons lichaam nodig voor genoeg energie, een gezond gewicht en een optimale lichaamssamenstelling?
  • Wat zijn macronutriënten en micronutriënten?
  • Hoe ’tracken’ we ons eetpatroon?
  • Hoe ga je om met voeding in sociale situaties?
  • Cheats en treats, hoe en wanneer?

“Eat meat and vegetables, nuts and seeds, some fruit, little starch and no sugar. Keep intake to levels that will support exercise but not body fat.”

Greg Glassman, grondlegger van CrossFit

rooster crossfit trainer man

Meld je aan!

Deze 12 weken (9 zittingen + 1 intake) bieden we aan voor € 149,95 per persoon. Wil je je aanmelden, of heb je nog vragen? Neem contact met ons op! 

ERVARINGEN