CrossFit Deventer

Reviews

Grote kans dat een vriend of vriendin jou onlangs heeft meegevraagd naar onze CrossFit box. Iets nerveus probeer je snel een smoes te verzinnen, want zo fit als jouw vriend/vriendin is, ben jij nog lang niet! Gelukkig ben jij niet de enige die een eerste keer spannend vindt. In onderstaande reviews lees je persoonlijke beoordelingen van onze leden. Voel je welkom om te ervaren wat CrossFit is en proef wat van onze sfeer met een gratis proefles. Waarschuwing: sporten bij ons is verslavend!

Algemene beoordeling door onze leden
4.5/5
Voordat ik in 2017 begon met CrossFit, trainde ik zelfstandig in de sportschool met weinig variatie in mijn training. Op een gegeven moment merkte ik dat ik weinig progressie maakte en had ik behoefte om nieuwe dingen te leren. Bovendien wilde ik graag sterker worden.
De eerste keer dat ik bij CrossFit Deventer binnenstapte, zag ik oefeningen waarvan ik dacht dat ik ze nooit uit zou kunnen voeren. Desondanks verleg ik nu mijn grenzen door de uitstekende begeleiding en de aanmoediging van andere leden. Ik doe dingen die ik nooit had verwacht. En er is nog zoveel te leren!
Tijdens de WOD’s is er veel aandacht voor een goede warming-up, de juiste techniek en mobiliteit. Het is natuurlijk ook gewoon hard werken, maar daar word je nou juist beter van. Door de functionele oefeningen word je mobieler, weerbaarder en krijg je meer zelfvertrouwen in het dagelijks leven!
De onderlinge sfeer met andere leden is positief. Ongeacht of je een nieuw persoonlijk record neerzet of op je tandvlees als laatste binnenkomt, je kunt altijd rekenen op aanmoediging van je medesporters.
Buiten de WOD’s om, zijn er tal van mogelijkheid op het gebied van voeding, wedstrijden, specifieke trainingen en af en toe een gezellige barbecue. Twijfel je nog of CrossFit iets voor jou is? Geef je dan op voor een proefles. De drempel is veel lager dan je denkt!
Survival sporter crossfit reviews
Matthijs
Lid sinds 2017
Sporten is voor mij belangrijk en eigenlijk kan ik niet zonder. Voordat ik met CrossFit begon heb ik diverse sporten beoefend, zoals voetbal, hardlopen en tennis. Dat laatste doe ik nog steeds. Door ziekte ben ik ruim een half jaar uit roulatie geweest en had behoorlijk op m'n conditie en spierkracht ingeboet. Daarom wilde ik zo snel mogelijk weer fit worden en werd door ik mijn zoons Han en Thijs enthousiast gemaakt om eens te gaan kijken bij CrossFit Deventer.
In het begin was het even wennen aan al die CrossFit termen, maar dat heb ik nu al aardig onder de knie. Ondertussen ben ik bijna een jaar bezig en ik verbaas me over de progressie die ik al heb gemaakt.
Het lukt me om 2 keer per week deel te nemen aan een groeps WOD. Dit vind ik het leukst, omdat de groepssamenstelling heel divers is. Je werkt weliswaar op je eigen niveau, maar de verrichtingen en aanmoedigingen van de andere deelnemers werken enorm motiverend. De sfeer bij CrossFit Deventer is relaxed en er is veel ruimte om ook de lachspieren te trainen. Daarom verheug ik me al weer op de eerstvolgende WOD.
Kobus (60 jaar jong)
senioren crossfit vitaliteit reviews
Kobus
Lid sinds jun. 2018
Mijn naam is Mañana van Rijssen. Ik ben 22 jaar en sport sinds september 2018 bij CrossFit Deventer.
Na 1 jaar trainen in de sportschool merkte ik dat het mij een beetje begon te vervelen. Ik ging er netjes elke keer naar toe maar had er geen plezier meer in. Een kennis deed ergens anders aan CrossFit en gaf mij het advies om eens een proefles te volgen bij CrossFit Deventer.
Mijn plan was om te gaan kijken bij meerdere boxen. Mijn allereerste les vond ik super spannend. Allemaal nieuwe mensen, wat staat mij te wachten? Hoe ziet het eruit? Ik werd direct welkom geheten door de leden van CrossFit Deventer. Erg prettig en precies wat ik nodig had. Na een paar proeflessen besloot ik om niet meer verder te kijken en te blijven. Elke keer dat ik er naartoe ging werd ik vrolijker en had ik meer energie.
Nu ik een paar maanden verder ben merk ik dat ik steeds meer mijn grenzen verleg, mijn eigen lichaam beter leer kennen en bewuster word van mijn eigen kunnen. Fitter en sterker worden is ook een doel, en door de afwisselende lessen train ik alles en ben ik aardig op weg. Dit geeft mij meer zelfvertrouwen. Niet alleen in de box en bij de mensen in de box, maar in alles wat ik doe!
Ook vind ik het super om andere mensen te motiveren, aan te moedigen, te zien groeien en te helpen! Het voelt echt als een community. En ohja, het koffie momentje daarna is een van mijn favoriete sociale bezigheden.
Ik zou het volgende adviseren : ik adviseer iedereen die graag sport, daarbij geen hoge drempel wil en houdt van een gezellig koffie of thee momentje, om eens een proefles mee te komen doen.
crossfit chalk reviews plezier
Mañana
Lid sinds sep. 2018
Sinds oktober 2017 ben ik lid bij CrossFit Deventer. Daarvoor ging ik wel naar de sportschool, maar dat was weinig structureels. Inmiddels ga ik ten minste 3 keer in de week met veel plezier Crossfitten en zou ik, als mijn agenda het toe zou laten, zelfs vaker gaan. Sinds dit jaar doet ook mijn dochter van 5 enthousiast mee met Crossfit Kids.
Ik merk dat door het trainen van de in het dagelijks leven veel gebruikte bewegingen (zoals tillen, trekken en duwen) deze bewegingen buiten de trainingen om ook gemakkelijker af gaan (als de spierpijn het tenminste toe laat). Ik merk oprecht dat ik functioneel sterker en fitter aan het worden ben. Ook merk ik dat ik sinds ik train bij CrossFit Deventer, vaak ineens in een handstand sta op de meest ongebruikelijke plekken of sta te snatchen met een bezemsteel. CrossFit gaat dus echt onder je huid zitten.
Tijdens de trainingen kan je iedere keer weer aan nieuwe doelen werken om bijvoorbeeld een nieuwe beweging aan te leren of juist om een neergezette tijd te verbeteren. Dit doe je samen met een groep mensen die elkaar weet te motiveren en tot het uiterste weet te drijven in een te gekke omgeving. Iedere training is voor alle leden uitvoerbaar op zijn of haar niveau. De trainers helpen je mee de oefeningen op de beste manier uit te voeren en geven je uiteindelijk iedere keer weer het gevoel dat je jezelf hebt weten te overtreffen. Dat gevoel wordt regelmatig bevestigd in de vorm van een ‘zweetengel’ die na de workout op de vloer is achtergebleven. Heerlijk!
crossfit sled push plezier reviews
Jelle
Lid sinds okt. 2017
Meer energie krijgen, sterker worden, uitgedaagd worden en afwisseling naast het hardlopen. Daar was ik naar op zoek toen ik me in juni 2015 bij CrossFit Deventer aanmeldde voor een proefles. Ik was meteen verkocht door de sympathieke en sportieve club mensen. Ik kon niet meer lopen van de spierpijn na de eerste proefles. Toch wist ik gelijk dat ik een plek had gevonden waar ik me thuis voel, veel kan leren en zowel fysiek als mentaal uitgedaagd word. Ik vind het fijn dat je pas ’s ochtends weet wat de workout is voor die dag. Iedere keer wat anders, iedere keer een uitdaging. De beste zijn, dat ambieer ik niet. Ik wil fit, gezond en vitaal zijn én blijven. En lekker in mijn vel zitten! Dat wat ik niet goed kan onder de knie krijgen en wat ik goed kan nog beter leren doen. Meedoen aan The Open en het clubkampioenschap vind ik heel leuk. Hierbij ga je net een tandje harder en het is heel gezellig. Jong, oud, topfit, beginner, het maakt allemaal niet uit. Iedereen traint voor zichzelf én samen onder begeleiding van een team van leuke, gedreven, kundige en enthousiaste trainers. Naast een drukke baan en gezin is het heerlijk om een aantal keren in de week goed fysiek uitgedaagd te worden. Zo kan alles even loslaten en ontspannen. CrossFit heeft me sterker gemaakt, ook in het hardlopen. Ik loop er niet sneller door, wel makkelijker. Het helpt me ook bij de obstakel runs (Strong Viking, Mud Masters) die ik sinds een paar jaar ben gaan lopen met mijn maatjes. Toen ik bij CrossFit Deventer begon kende ik niemand, nu bijna iedereen. Ook zijn mijn gezin en enkele vrienden ‘aangestoken’ door het CrossFit virus. Ik kan dit zo nog heel lang volhouden. Gwenda (47 jaar)
gwenda review crossfit
Gwenda
Lid sinds jun. 2015

Ben jij lid van CrossFit Deventer? Schrijf dan ook een review!

Open chat
1
Stuur een bericht naar Tjarco!
Powered by