• 06-55143790
 • Contact

  Laat even een bericht achter!X

  ADRESTartustraat 2 7418 GX Deventer

  JOUW BERICHT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

NEWS

Sport en Voeding

By tjarco | In Geen categorie | on februari 25, 2018

“Eat meat and vegetables, nuts and seeds, some fruit, little starch and no sugar. Keep intake to levels that will support exercise but not body fat.”
Greg Glassman

Voeding is de basis om doelen met betrekking tot een gezond lichaam en geest te bereiken. Maar hoe we dit doen en hoe passen we dit toe in het dagelijks leven. Het zoeken van de balans tussen eten, sporten en een normale levensstijl is en blijft voor velen een uitdaging, maar je hoeft het nu niet alleen te doen.

Vanaf 1 maart gaan we binnen CrossFit Deventer van start met een voedings-traject waarin we in 12 weken samen op zoek gaan naar een flexibel eetpatroon gebaseerd op je doelen en voedingsvoorkeuren. Door het bijhouden van je voeding is er ook de mogelijkheid om ruimte te creeën voor voeding waar je niet zonder zou kunnen. Om ook ruimte te houden voor deze voedingsmiddelen creeën we een eetpatroon voornamelijk gebaseerd op gezonde voeding, maar ook “treats.”

Het doel is om door middel van het ontwikkelen van discipline in voedingsinname zowel alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen, maar ook te kunnen genieten van eten zonder dat dit ten koste gaat van het bereiken van je doelstelling.
Tijdens de 12 weken gaan we onder andere de volgende onderdelen behandelen:
– wat heeft ons lichaam nodig voor activiteiten /gezonde gewicht afname / gezondere lichaamssamenstelling en eventueel verantwoorde gewichtstoename
– Macronutriënten en Micronutriënten
– hoe “tracken” we ons eetpatroon
– voeding en sociale situaties
– cheats/treats, hoe en wanneer

In deze 12 weken gaan we in groepjes van 4 personen werken aan een eetpatroon dat past in je levensstijl en waarbij je je doelen kunt na kunt streven. Het doel is het creëren van een eetpatroon gebaseerd op je voedingsvoorkeuren dat je voor een lange periode vol kunt houden, dan wel op terug kunt vallen.

Deze 12 weken (9 zittingen+1 intake) bieden we aan voor €145,- per persoon. Mocht je dit in combinatie willen doen met ons “Pick it Up” programma dan is het totaal pakket €199,95. Dit is dan inclusief onbeperkt sporten.

Voor vragen en/of aanmeldingen, mail je naar info@crossfitdeventer.nl of app je Sport en Voeding naar 0655143790.

Mvg,
Richard Houtsma
Team CrossFit Deventer

Share on Facebook

No Comments to "Sport en Voeding"

Copyright © CrossFit Deventer 2016. All Rights Reserved.