• 06-55143790
 • Contact

  Laat even een bericht achter!X

  ADRESTartustraat 2 7418 GX Deventer

  JOUW BERICHT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

CINDY JOLING BLOOM

CINDY JOLING BLOOM

Op 31 mei 1978 ben ik geboren in Laren (NH) en op dit moment woon ik in Twello. Tijdens mijn jeugd heb ik altijd aan klassiek en jazz ballet gedaan. Ik was hier redelijk goed in en wilde graag balletlerares worden. Ik heb daarom na de LBO, de MAVO en HAVO doorlopen (de balletacademie is een HBO opleiding). Helaas ben ik bij meerdere audities voor de opleiding afgewezen. Ik heb een jaar HBO CMV gedaan en ben vervolgens met mijn propedeuse naar de Universiteit gegaan. Daar heb ik een Bachelor in de Theaterwetenschap behaald. Na mijn studie ben ik in het bedrijfsleven terecht gekomen en heb daarin tot eind 2015 gewerkt.

Toen werd het tijd voor iets anders. Ik heb mij laten omscholen tot o.a. Fitnessinstructeur en Xcore instructeur. Ik heb een half jaar in een reguliere sportschool gewerkt, maar dat paste niet bij mij. Ik ben met de CrossFit Open 2017 bij CrossFit Deventer terecht gekomen en ben toen compleet gegrepen door het CrossFit virus. In mei 2017 heb ik mijn Level 1 gehaald, afgelopen december het CrossFit Kids Certificaat en onlangs het CrossFit Gymnastics certificaat.

Het mooie aan CrossFit vindt ik dat het voor iedereen is, een geweldige community waar iedereen welkom is. Alles valt aan te passen aan de individuele atleet. Mijn doel als instructeur is dat iedereen na de WOD met een goed gevoel over zichzelf en over CrossFit naar huis gaat.

Naast de lessen die ik bij CrossFit Deventer geef heb ik ook mijn eigen trainingsstudio waarmee ik verschillende lessen geef in Klarenbeek en Beekbergen. Met ballet ben ik gestopt na de geboorte van mijn tweede zoon. Wel heb ik daarna veel hardgelopen en paard gereden.

Opleidingen:

AALO Fitnesstrainer Level 1
AALO Basis Groepsles Instructeur
AALO Total Bodyshape Instructeur
AALO Specialisatie Zwanger en Fit
AALO Dance Instructor
AALO Basic Strength & Power – the big 5
Certified XCORE Instructor
CrossFit Level 1 en 2
CrossFit Kids
CrossFit Gymnastics

Share on Facebook
Copyright © CrossFit Deventer 2016. All Rights Reserved.