• 06-55143790
 • Contact

  Laat even een bericht achter!X

  ADRESTartustraat 2 7418 GX Deventer

  JOUW BERICHT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

TJARCO TUINSTRA

TJARCO TUINSTRA

CONTACT TJARCO TUINSTRA

Live your dreams, don't dream your life!

Op 07 december 1978 ben ik in Zeist geboren. Van jongs af aan was ik al met sport bezig. Mijn passie voor bewegen, en dan vooral op straat, was groot. Judo, zwemmen en voetbal waren de sporten waar ik mijn energie in kwijt kon. Tijdens mijn CIOS opleiding, die ik in 2000 heb afgesloten, heb ik een aantal modules gehaald zoals: sportmassage, voetbal oefenmeester 3, squash verenigingsleider en kamp en vechtsporten. Mijn hoofdkeuze vak was fitnessmanagement.

Na het CIOS ben ik begonnen aan de opleiding fysiotherapie. Na een positief jaar ben ik toch gestopt omdat ik de kans heb gepakt om 12 maanden op reis te gaan. Na deze geweldige wereldreis ben ik aan de slag gegaan als Fitnessinstructeur.

In de periode van januari 2003 tot heden heb ik veel kennis op gedaan bij verschillende grote en minder grote fitnesscentra. In de laatste jaren heb ik ook zeer intensief samen gewerkt met fysiotherapeuten en hierdoor ben ik me steeds meer gaan verdiepen in medische en functionele fitness. Zo ben ik in januari 2010 in contact gekomen met CrossFit. Dit sloot zo goed aan bij mijn doelstellingen en heb, na het overtuigen van mijn werkgever, de opleiding CrossFit Level 1 behaald en zijn we binnen Wellfit Medical Fit Center CrossFit Deventer begonnen. Na verloop van tijd groeide we uit onze voegen en hebben we een eigen locatie betrokken. Dit is op de Tartustraat 2 in Deventer.

Werken met gemotiveerde mensen en collega’s is het mooiste wat er is. CrossFit Deventer is naast mijn gezin een heel groot deel van mijn leven en daar ben ik zeer blij mee:)

scannen0001

 

 

 

 

 

 

 

 

Ervaring en Opleidingen:.
CIOS Fitness Management
Medisch Fitness Instructor
Personal Trainer
Sportmasseur
CrossFit level 1
CrossFit Gymnastics

Share on Facebook
Copyright © CrossFit Deventer 2016. All Rights Reserved.