• 06-55143790
 • Contact

  Laat even een bericht achter!X

  ADRESTartustraat 2 7418 GX Deventer

  JOUW BERICHT

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

DYLAN NIKKELS

DYLAN NIKKELS

CONTACT DYLAN NIKKELS

"My motto was always to keep swinging. Whether I was in a slump or feeling badly or having trouble off the field, the only thing to do was keep swinging."

Op  16 april 1992 ben ik geboren in Ethiopië en op dit moment ben ik woonachtig in Deventer.  Nu 2.5 jaar werkzaam binnen Wellfit Medical Fit Center en een iets kortere periode bij CrossFit Deventer. CrossFit is de sport die langzaam maar zeker een steeds groter deel van mij is geworden. Nu is het mijn sport!

Op mijn 18e kwam ik bij Wellfit Medical Fit Center binnen en liep ik stage onder leiding van Tjarco. Hier heb ik mijn eerste fitness papieren gehaald. Halverwege mijn schooljaar vertelde Tjarco mij over een nieuwe manier van trainen, dit heette CrossFit. Toen der tijd voetbalde ik nog en ging ik na de training door naar Wellfit Medical Fit Center om dit te proberen. We deden bicycle crunches, lunges en Sumo Deadlift High Pulls. Alles 50 keer en 3 rondes voor tijd. De dagen erna waren verschrikkelijk! Nog nooit had ik zoveel spierpijn gehad en nog nooit liep ik zo moeilijk. Ik had altijd gevoetbald en had het gevoel dat ik redelijk fit was. De weken erna hebben we heel veel gestoeid met vergelijkbare trainingen waarbij het effect hetzelfde was. Kort, intensief en helemaal gesloopt. Door de jaren heen werd deze manier van trainen steeds normaler voor mij en er ging vooral een wereld voor mij open. De eindeloos verschillende mogelijkheden om te trainen op welk niveau dan ook. Ook de resultaten waren extreem. Op meerdere gebieden zag ik verschillende mensen om mij heen gigantische vooruitgang boeken en dit vind ik nog steeds geweldig.

Momenteel ben ik trainer bij CrossFit Deventer en geef ik trainingen aan atleten, ongeacht de fitheid. Dit vind ik een van de mooie aspecten van CrossFit. Je traint in een kleine groep met hele fitte en minder fitte sporters. Ze doen activiteiten die ze een half jaar geleden voor onmogelijk zagen en zijn super blij met kleine beetjes vooruitgang. Dit vind ik geweldig en wanneer ik dit zie kan mijn avond niet meer stuk.

IMG_7508

 

 

 

 

 

 

 

 

Ervaring en Opleidingen

Theoretische leerweg (mavo)

Fitvak A

Sportmassage NESM

CrossFit Level 1

CrossFit Level 2

CrossFit Mobility

CrossFit Weightlifting LVL1, LVL2

Share on Facebook
Copyright © CrossFit Deventer 2016. All Rights Reserved.